Balk boven
Balk boven resp

Wij zoeken ondernemers!

Full full lokale held 1920 x 800px

Wij zoeken ondernemers en toekomstige ondernemers! Word jij die ondernemer binnen de bedrijfscatering? Dan zoeken wij jou!

 

Lokale Helden & Co zorgt dat jij kan ondernemen binnen de bedrijfscatering. Naast de match die wij maken, zorgen wij ervoor dat je van alle kennis en support wordt voorzien zodat jij je maximaal kan focussen op het beste resultaat. Of je nu al ondernemer bent of dit wilt worden? Ga jij die uitdaging aan?

Wij zoeken twee type food-ondernemers. Ondernemers die net beginnen. Dat kan iemand zijn met een idee of concept, maar misschien zelfs de persoon die al elke dag de lunch op een locatie draait. Een beloning dus, van medewerker naar ondernemer. Of horeca-ondernemers, food-truck ondernemers en lokale retailers. Ondernemers met hun eigen bewezen concept die ze graag in de bedrijfscatering implementeren. Bedrijfscatering wordt bedrijfshoreca.

In tegenstelling tot de traditionele manier van bedrijfscatering gaan wij jou eigenaar maken van de locatie. Echt lokaal ondernemerschap! Wij doen dus vooral en veel faciliteren. Faciliteren met het zoeken naar een bedrijf, de backend zoals een kassa, HACCP, administratie tot de kennis en vervanging waar nodig is. Dit doen we via onze portal en samen met jou!

Ben jij die food-ondernemer? Dan komen wij graag met je in contact. Klik op "Ga naar contact" om contact met ons op te nemen.

 

Ga naar contact

Deel dit artikel via Facebook

Balk onder