Balk boven
Balk boven resp

Wij zijn live!

Full full live 1920 x 800px

Wij zijn live!

Lokale Helden & Co zijn live, wij zijn los, online en wij gaan ervoor! Een nieuw begin, een mooie start en enorm veel energie! Lokale Helden & Co! Is een feit! Tijd voor feest, tijd voor Champagne en vooral een uitleg over ons, wie wij zijn en waar wij de catering wereld mee gaan verbreden!

Wij, Peter van Ee en Alwin Christianen, zijn onderweg met een nieuw idee, concept en zienswijze over de bedrijfscatering. De wereld verandert. Mensen worden steeds veeleisender. Dit geldt voor werknemers binnen een organisatie, maar ook de maatschappij waarin die organisatie opereert.

Peter van Ee gelooft dat de markt opzoek is naar een nieuwe manier van bedrijfscatering, een invulling van authenticiteit, flexibiliteit, creativiteit en aandacht. Prijs zal minder belangrijk worden en de kleinere partijen blijven voorlopig groeien. Maar als de ‘kleine’ blijven groeien, wanneer komt dan het punt dat zij niet meer de ‘kleine’ cateraars zijn. Hoe zorgen we ervoor dat relaties elkaar persoonlijk kennen en snel kunnen schakelen? Peter van Ee gelooft in de kracht van ondernemers en mensen met passie voor hun product en werk.

Alwin Christianen wilt de cateringmarkt op zijn kop zetten en een verandering tot stand brengen. In bedrijfscatering werken mensen hard, maar vooral de medewerkers op locatie en zij zijn degene die dagelijks het verschil moeten maken om aan de nieuwe wensen van bedrijven te voldoen. Hiervoor heb je mensen nodig die in staat zijn om elke dag een stukje beter te presteren en hiervoor moeten we het werkveld veranderen. Eigen verantwoordelijk, eigen ideeën en mensen die voor een volle 100%, elke dag, achter hun eigen lunch staan. Ik wil laten zien dat catering anders kan, moet en de gedachten gang dat je het moet uitbesteden aan een traditionele cateraar doorbreken.

Niet meer dat broodje kaas in de kantine, maar een gezonde, verrassende maaltijd in een gezellige ontspannen ambiance waarbij servicegerichtheid een significante rol speelt. Kortom bedrijfscatering gaat steeds meer richting bedrijfshoreca; de "cateringmedewerker" gaat steeds meer richting "ondernemer".

Wij leveren een maatwerk concept door díe passionele food-ondernemer aan een bedrijf te verbinden die écht past binnen de organisatie. Hiervoor is de cateringmatcher bedoeld: om in drie minuten en drie stappen een persoonlijk lunchprofiel te creëren. Het is bijna net als daten. Op basis van de input wordt een profiel gemaakt, maken wij een match en is helder wat de kosten gaan zijn. Lokale Helden & Co zorgt voor optimale invulling voor het bedrijfsrestaurant, voor elke organisatie MKB, zakelijke markt of overheid. Van werknemer, naar ondernemer! Van kantine tot restaurant en van oké naar geweldig!

Na het tot stand brengen van de perfecte match begint onze toegevoegde waarde pas echt. We ondersteunen zowel de Lokale Held als het bedrijf waar hij of zij aan de slag gaat. Wij weten precies wat er bij goede bedrijfscatering komt kijken en ontzorgen je graag op dit gebied. Naast het delen van onze kennis zorgen we voor geautomatiseerde processen; van de kassa tot en met opleidingen

Wie weet mogen wij jou in de toekomst begroeten als een Lokale Held van Lokale Helden & Co of zal er een Lokale Held bij jullie het restaurant gaan draaien. Wij kijken er in ieder geval naar uit, we hebben er zin in en kunnen niet wachten om met jou hierover in contact te komen! Samen op weg, samen live!

Deel dit artikel via Facebook

Balk onder