Balk boven
Balk boven resp

Wie zijn onze helden?

Full full held 1920 x 800px

 

Wie zijn onze Helden? En wie zijn Lokale Helden & Co?

 

Wie zijn onze Helden? Onze helden passen volledig binnen een organisatie en snappen dat passie, aandacht en liefde echt het verschil maken. Deze Helden excelleren dagelijks en zetten hierdoor elke dag het maximale resultaat neer. Zo brengen zij echt ondernemerschap en passie terug binnen de catering en verkleinen zij de drempel tussen horeca en bedrijfscatering.

Van horeca-ondernemers, food-truck ondernemers, startende ondernemers tot lokale retailers. Misschien zelfs de persoon die al elke dag de lunch op een locatie draait. Een beloning, van medewerker naar ondernemer. Iedereen deelt die passie voor eten, drinken en ondernemerschap. Wij leveren vervolgens een maatwerk concept door die passionele food-ondernemer aan jouw restaurant te verbinden. De food-ondernemer die écht pas in jouw organisatie.

Maar hoe wordt je dan zo’n Lokale Held? Om echt te kunnen excelleren zijn er meerdere succesfactoren nodig. Allereerst heeft een Held passie voor eten en drinken en is hier dan ook dagelijks mee bezig. Daarnaast beschikt een Held over een portie wilskracht, waardoor die net een stapje verder gaat dan verwacht en dit is dan ook terug te zien in het eindresultaat!

Belangrijk is dat een Held zich optimaal kan focussen op de dagelijkse gang van zaken en volledige ondersteuning heeft op het gebied van processen die bij bedrijfscatering nou eenmaal komen kijken. Hier verzorgd Lokale helden & Co dan ook dat alles zo goed en efficiënt mogelijk verloopt. Van de opstart, online administratie, HACCP, tot een gezondheidsindex tool en recepturen database: het is allemaal verzorgd!

Onze Helden zijn dan ook de ondernemers die zich dag en nacht inzetten voor de gasten met passie, wilskracht en een focus op het beste eindresultaat. De Held zorgt ervoor dat cateren weer ondernemen wordt. Niet meer dat broodje kaas in de kantine, maar een gezonde en verrassende maaltijd in een gezellige ontspannen ambiance waarbij servicegerichtheid een belangrijke rol speelt. Bedrijfscatering wordt bedrijfshoreca.

De Lokale Held streeft naar een 10!

De Lokale Held zal altijd streven naar een 10, daar kan je volledig op vertrouwen. Of het nou gaat om samenwerking, communicatie of afspraken. De Lokale Held zal er altijd voor de volle 100 procent voor gaan! 

De ambitie om voor die 10 te gaan geldt zeker ook voor ons nooit aflatende streven naar ontwikkeling en innovatie. Binnen onze organisatie is iedereen scherp op verbeterpunten en scherp op nieuwe inzichten. Lokale Helden & Co onderzoekt, analyseert en adviseert. Of het nou gaat om optimale dienstverlening of het creëren van een beter milieu; vernieuwing zit nou eenmaal in ons bloed en dát geeft ons ons bestaansrecht.

 

Een "platte" organisatie

Binnen Lokale Helden & Co zelf proef je dan ook direct die sfeer van ambitie, motivatie en gedrevenheid. Iedereen binnen onze organisatie voelt zich namelijk een ondernemer. Een hiërarchische structuur ontbreekt dan ook: Geen afdelingschefs, geen gecompliceerde overlegstructuren en ellenlange vergaderingen. Lokale Helden & Co is een organisatie met een "platte" structuur want wij zijn er rotsvast van overtuigd dat vrijheid gelijk staat aan motivatie, ambitie en doorzettingsvermogen.

Iets dat we bij Lokale Helden & Co koesteren. Persoonlijke doelstellingen gaan hand in hand samen met het algemene belang. Alhoewel we het ten alle tijden bereid zijn, hoeven wij met zo'n bedrijfsfilosofie/-cultuur elkaar eigenlijk nooit actief te stimuleren; het team stimuleert zichzelf! En zo zien wij het ook graag.

Kortom: Of je nu een directeur bent, een ondernemer, een stagiaire of iemand die net is begonnen, iedereen bij ons is even belangrijk en bouwt mee aan onze droom.

De basis van Lokale Helden & Co is helder: Onze passie voor eten!

Dat klinkt weliswaar simpel, maar onze benadering van het begrip "bedrijfscatering" zien wij allerminst als het eenvoudig leveren van een lunch. Laten we zeggen dat we het meer zien als het laten ontstaan van een culinair verfijnd smakenpallet door foodexperts. Het resultaat zal in onze ogen altijd moeten zijn: een lekkere uitgebalanceerde maaltijd met daarin begrippen als gezondheid en milieu altijd in ons achterhoofd.

Onze lunchgasten en opdrachtgevers kunnen er, gezien dat laatste, dan ook altijd vanuit gaan dat Lokale Helden & Co een maximale inspanning zal leveren om de wereld een beetje beter te maken. Een eerlijke prijs voor de leverancier, terugdringing van verspilling, een zo laag mogelijke milieubelasting in de gehele keten, van boer tot bord.

De kwaliteit van onze dienstverlening is afhankelijk van vele factoren en we beseffen dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben. We werken dan ook vanzelfsprekend volgens richtlijnen van cao, Arbo en Code Verantwoord Marktgedrag.

Ben jij nou geïnspireerd geraakt, wil jij meer informatie of ben jij onze nieuwe Lokale Held!? Stuur dan een e-mail naar contact@lokalehelden.nl om je aan te melden of om met ons in contact te komen.

 

Deel dit artikel via Facebook

Balk onder