Balk boven
Balk boven resp

Vacature Support / Office Manager

Full vacature support office manager lokale helden en co

Hoofddorp, 40 uur p/w, HBO

Lokale Helden & Co zoekt een fulltime Support / Office Manager die van aanpakken weet en de spin in het web gaat zijn van een groeiende organisatie.

 

Lokale Helden & Co levert maatwerk door passionele food-ondernemers aan bedrijven te verbinden, die vervolgens daar het bedrijfsrestaurant gaan runnen. Een food-ondernemer die écht past binnen een organisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle processen achter de schermen soepel verlopen.

 

Functie omschrijving

Sta jij altijd als eerste op om iemand te helpen? Zeg jij vaker ja dan nee en zit gastvrijheid in je bloed? Wil jij zowel projectmatig als met mensen werken en maak jij een organisatie sterker?

Flexibiliteit, organisatorisch vermogen, creativiteit, teamplayer, handig met online systemen. Dit zijn zo maar een paar woorden die exact bij jou passen. Nog los daarvan heb je affiniteit met catering en lekker eten. Je bent een echte aanpakker en het ontgaat je bijna nooit waar verbeteringen mogelijk zijn..

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

In deze functie ga je het managementteam helpen om zich verder te ontwikkelen en sta je elke dag in contact met onze ondernemers, opdrachtgevers en collega’s. Je bent als eerste aanspreekpunt en spin in het web verantwoordelijk voor de backoffice en support activiteiten zoals:

-          Leveren van online support richting onze ondernemers, opdrachtgevers en collega’s;

-          Verzorgen van commerciële activiteiten zoals het beheren van klant- en prospectgegevens (CRM);

-          Onderhouden en aanvullen van onze content in onze online systemen;

-          Coördineren van diverse interne projecten;

-          Beheren van alle interne processen en procedures;

-          Verzorgen van de interne en externe nieuwbrief;

-          Verzorgen van mailings en het opvolgen hiervan (per e-mail en telefonisch);

-          Bestellen en onderhouden van kantoorartikelen en inventaris;

-          Ondersteunen van collega's op kantoor (o.a. op het gebied van administratie, (online) marketing, sales en personeelszaken).

Het betreft een functie in een klein team, waarbij veel initiatief, flexibiliteit en lef wordt verwacht.

 

Functie-eisen

-          Een proactieve houding, zelfstandigheid, accuraat en een hands-on mentaliteit;

-          Een groot organisatorisch vermogen;

-          HBO werk- en denkniveau;

-          Uitstekende Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden;

-          Je vindt het een uitdaging om het (on)mogelijke gedaan te krijgen;

-          Je hebt geen last van een 9 tot 5-mentaliteit en bent een teamplayer;

 

Onze bedrijfscultuur

Wij geloven dat iedereen een held kan zijn en wil zijn, mits alle succesfactoren aanwezig zijn. Wij vinden het leuk om te veranderen en stimuleren creativiteit en omarmen nieuwe ontwikkelingen.

 

Wij hebben niks met hiërarchie en vinden dat iedereen binnen ons bedrijf belangrijk is om verder te komen. Of je nu een directeur bent, een ondernemer, een stagiair(e) of iemand die net is begonnen, iedereen is bij ons even belangrijk en denkt en mag meedenken in ons beleid.

 

Iedereen bij Lokale Helden & Co voelt zich betrokken bij het bedrijf. Naast dat we een maximale inspanning leveren voor onze prestatie vinden we het belangrijk dat we ook plezier hebben in ons werk en dat we goed contact hebben met elkaar. We voelen ons meer dan alleen collega’s en ondernemen regelmatig activiteiten met elkaar. Elke week sluiten we gezamenlijk af en vieren wij onze succesmomenten vaak en regelmatig.

 

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;

-          25 vakantiedagen;

-          Woon-werkverkeer vergoeding;

-          Pensioenregeling;

-          Een groeiend bedrijf waar veel kansen liggen.

 

Zie jij het als een uitdaging om deze aantrekkelijke fulltime job vorm te geven? Wil je werken in een zeer gedreven, enthousiast en klein team? Laat jij dagelijks de tevredenheid tot een hoger niveau stijgen? Dit kan door je CV te sturen naar alwin.christianen@lokalehelden.nl

 

Wil je eerst graag wat meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Alwin Christianen, hij zal de tijd nemen om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

Contactpersoon:

 

Alwin Christianen

+31 6 538 07 282

alwin.christianen@lokalehelden.nl

Balk onder