Balk boven
Balk boven resp

Vacature Marketing & Formule Manager

Full vacature marketing formule manager bedrijfscatering

Hoofddorp, 40 uur p/w, HBO

Lokale Helden & Co zoekt een fulltime Marketing & Formule Manager met een flinke dosis creativiteit, ondernemerschap, innovatie en energie in zich.

 

Lokale Helden & Co levert maatwerk door passionele food-ondernemers aan bedrijven te verbinden, die vervolgens daar het bedrijfsrestaurant gaan runnen. Een food-ondernemer die écht past binnen een organisatie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle processen achter de schermen soepel verlopen.

 

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Marketing & Formulemanager die de functie op een ondernemende wijze wil gaan invullen en hier met veel passie en plezier vorm aan wil geven. Dagelijks denk en bouw je dan ook mee aan de concepten van ons en onze ondernemers. Het is een functie waar veel mogelijkheden liggen en creativiteit wordt verwacht. Je ziet het dan ook als een kans om te werken voor een kleine organisatie die sterk groeit en verandering in de catering wilt gaan brengen.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Het uitdenken en ontwikkelen van vernieuwende cateringformules en deze (financieel) onderbouwen, uitrollen en bewaken.

SEO, SEA, CMS, adwords, analytics, hotjar zijn tools en middelen die jij weet in te zetten en waarmee je meerdere websites en sociale media sites kan laten excelleren.

Je bent in staat om de (toekomstige) behoeftes van onze cateringklanten en hun gasten om te zetten in nieuwe formules. Vervolgens kan je deze dan ook vertalen richting onze marketing kanalen.

Het opstellen van een jaarplan om groei- en kwaliteitsdoelstellingen te realiseren en vertalen naar ambitieuze en realiseerbare acties;

Het beheren en realiseren van het eigen deelbudget;

Het rapporteren van analyses en onderzoeken, vertaald naar bruikbare management informatie;

Je voert geheel zelfstandig projecten uit, je draagt ideeën aan met betrekking tot MVO, en/of voedselveiligheid en je bent constant bezig met het verbeteren van het assortiment, presentatie, vers beleving en het krachtiger maken van de formule;

Verzorgen van inspirerende F&B workshops en bezoeken van food leveranciers, food beurzen, food congressen;

Het schrijven van een maandelijkse foodblog en invulling geven aan onze interne Food tips;

Aansturing van 1 of meerdere stagiaires.

 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur de Hotelschool of in de richting van Leisure Management, Facility Management, Hotel- en Eventmanagent of Vrijetijdsmanagement;

Je hebt ongeveer 2-3 jaar relevante werkervaring;

Je bent klant- kwaliteit-, en resultaatgericht;

Je bent commercieel gericht, creatief, initiatiefrijk en een echte teamspeler;

Je beschikt over relevante kennis op het gebied van F&B, Marketing en Formule management;

Je hebt een overtuigende visie en weet andere hiervoor enthousiast te krijgen;

Ervaring met automatisering is een pré.

 

Onze bedrijfscultuur

Wij geloven dat iedereen een held kan zijn en wil zijn, mits alle succesfactoren aanwezig zijn. Wij vinden het leuk om te veranderen en stimuleren creativiteit en omarmen nieuwe ontwikkelingen.

 

Wij hebben niks met hiërarchie en vinden dat iedereen binnen ons bedrijf belangrijk is om verder te komen. Of je nu een directeur bent, een ondernemer, een stagiair(e) of iemand die net is begonnen, iedereen is bij ons even belangrijk en denkt en mag meedenken in ons beleid.

 

Iedereen bij Lokale Helden & Co voelt zich betrokken bij het bedrijf. Naast dat we een maximale inspanning leveren voor onze prestatie vinden we het belangrijk dat we ook plezier hebben in ons werk en dat we goed contact hebben met elkaar. We voelen ons meer dan alleen collega’s en ondernemen regelmatig activiteiten met elkaar. Elke week sluiten we gezamenlijk af en vieren wij onze succesmomenten vaak en regelmatig.

 

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring;

25 vakantiedagen;

Woon-werkverkeer vergoeding;

Pensioenregeling;

Een groeiend bedrijf waar veel kansen liggen.

 

Zie jij het als een uitdaging om deze aantrekkelijke fulltime job vorm te geven? Wil je werken in een zeer

gedreven, enthousiast en klein team? Laat jij dagelijks onze marketingkanalen tot een hoger niveau stijgen? Dit kan door je CV te sturen naar alwin.christianen@lokalehelden.nl

 

Wil je eerst graag wat meer informatie over de functie of ons bedrijf? Bel dan met Alwin Christianen, hij zal de

tijd nemen om al je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

Contactpersoon:

Alwin Christianen

+31 6 538 07 282

alwin.christianen@lokalehelden.nl

Balk onder