Balk boven
Balk boven resp

Oh Oh Den Haag mooie ondernemers achter de duinen

Full spotlight haagsche helduh

Eens in de zoveel tijd zetten wij de Lokale Helden extra in de spotlight! Deze keer zijn het twee Haagse Helden uit 070. Catering met creativiteit, bedrijfscatering met vaste systemen, zakelijk met out of the box. Met de ervaring zit het wel goed, maar wie zijn deze twee Haagsche Heldûh?

Dit dynamische duo is allebei in een totaal andere wereld begonnen, maar zijn uiteindelijk elkaar toch tegengekomen in hun grootste passie (en dan bedoel ik niet de groen-gele passie). Voor Hein en Manuel is het geen broodje speklap of vette klauwuh met sallúf. Zij bereiden lunches van hoge kwaliteit die Instagrammable zijn. Voor hen is het belangrijk dat de gast de ultieme ervaring beleefd rondom eten en drinken.

Vooral zijn zij dan ook flexibel en denken mee met de opdrachtgever. Geen vraag is te gek en hebben zij dan ook nog nooit nee hoeven te verkopen. Die combinatie tussen vers, lokaal, hoge kwaliteit, flexibiliteit, passie en ondernemerschap maken hun dan ook twee zeer fijne collega’s die een bedrijfsrestaurant bijzonder en gezellig kunnen maken!

Manuel is tweetalig opgevoed, maar heeft hiernaast nog drie talen weten te spreken. Hij spreekt namelijk Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans. Manuel is in 2003 begonnen als zelfstandig cateraar. Manual heeft gewerkt op locaties waar veel verschillende culturen bijeen kwamen. Hierdoor heeft hij een brede kennis over de wereldkeuken. Voordat Manuel zijn cateringbedrijf startte heeft hij 10 jaar in de zakenreiswereld gewerkt.

Hein is na zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam, catering manager op het Circuitpark Zandvoort geworden. Na deze leerzame periode is hij ondernemer geworden bij de voetbalclub ADO Den Haag, waar hij een contract kreeg voor de gehele catering. De massa kon hem niet meer bekoren en hij startte een kleiner cateringbedrijf en een brasserie met als missie eerlijk en foutloos maatwerk te verlenen in cateringland.

Benieuwd wat Hein en Manuel voor smakelijk gerechten kunnen klaarmaken? Kom in contact via alwin.christianen@loklahelden.nl of via 06 538 07 282

Balk onder