Balk boven
Balk boven resp

Lokale Helden & Co sluit zich aan bij de VOCC

Full full vocc 1920 x 800px

Lokale Helden & Co sluit zich aan bij VOCC

 

Ondernemers doen graag zaken. Dat geldt voor elke ondernemer en dus natuurlijk net zo goed voor "onze" passievolle food-ondernemers. Geld verdienen met ondernemen, daar is op zich niets mis mee. Maar er zit echter wel een groot verschil tussen zakendoen en zakendoen op een verantwoorde manier!

Verantwoord naar de opdrachtgever, maar ook verantwoord naar mens, maatschappij en milieu. Dat is waar we bij Lokale Helden & Co naar streven. Sterker nog: dat zijn bij ons de absolute voorwaarden om je een "Held" te mogen noemen.

Lokale Helden & Co wil deze verantwoordelijkheid graag in al zijn doen en laten uitdragen en promoten. Helden dienen immers echte Helden te zijn.

Uiteindelijk zijn wij cateraars er namelijk allemaal om de beste oplossing aan te bieden voor bedrijven en de gasten. Wij vinden het dan ook belangrijk om elkaar te helpen. Niet alleen onze ondernemers, maar iedereen die daar voor open staat.  

Daarom zijn wij dan ook zeer verheugd dat we ons vorige week mochten aansluiten bij de Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars, kortweg: VOCC.

Dit is een branchevereniging die de collectieve belangen vertegenwoordigt van middelgrote Nederlandse contractcateraars. Een mooie organisatie dus en met prachtige leden die elk ondernemend en onderscheidend zijn.

Wat deze branchevereniging betekent laat zich het best omschrijven door haar eigen woorden: Met oog voor het eigen ondernemerschap van ieder lid zet de branchevereniging zich in voor het belang van de leden en hun opdrachtgevers en richt zich op het verbeteren van medewerkerstevredenheid, gastbeleving en zorgeloos ondernemerschap in het mooie vak van eten en drinken.

 

Kortom: Een vereniging die zich inzet om de belangen te behartigen van ondernemers die met passie en liefde bezig zijn met catering.

 

Een van de voorwaarden om lid te mogen worden van de VOCC is dat men de "Code Verantwoordelijk Marktgedrag" erkent en ondertekent. Doel van deze code is om doorgeschoten marktwerking tegen te gaan. Deze code spreekt dus het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan.

VOCC en Code Verantwoordelijk Marktgedrag zijn mooie organisaties die tal van waarborgen bieden voor zakendoen op een eerlijke wijze. Precies hetgeen waar Lokale Helden & Co voor staat.

Het spreekt dan ook voor zich dat wij erg blij zijn dat ons, door aansluiting bij de VOCC, de mogelijkheid geboden wordt ons steentje bij te kunnen dragen om er samen voor te zorgen dat de maatschappij een stukje mooier wordt.

Wil je meer weten over VOCC? Lees het hier!
Wil je meer weten over Code Verantwoordelijk Marktgedrag? Lees het hier!

 

https://lokalehelden.s3.amazonaws.com/uploads/image/image/9/IMG_3129.JPG

 

Deel dit artikel via Facebook

Balk onder