Balk boven
Balk boven resp

Een concept om van te smullen...

Full full smullen 1920 x 800px

Een concept om van te smullen…

 

Ieder persoon is anders, ieder persoon is uniek en dat is hetgeen wat mens zijn leuk maakt! Toch? Hierdoor heeft iedereen ook een andere mening of een andere kijk op dingen. Sommige mensen houden van pittig eten en anderen willen ontbijten met appelmoes en bitterballen... Tja, smaken verschillen zeggen ze dan.

Waarom zouden smaken verschillen? De UMGC heeft hiernaar onderzoek gedaan Hoe kan het dat smaken verschillen?. Dit kan doordat elk persoon een eigen interpretatie heeft over een product. Dit kan verschillende oorzaken hebben, namelijk: de vorm van het product, de omgeving waarin de persoon zich bevindt en de verwachting die iemand vooraf heeft. Smaken verschillen dus en hier kan optimaal op in worden gespeeld. Of dit nu is voor verschillende bedrijven of voor verschillende personen. Elke smaak en dus ook elke wens is anders.

Het concept is letterlijk om van te smullen, wat wij doen is de lokale food-ondernemer verbinden aan de opdrachtgever. Dit doen wij om te beginnen aan de hand van de cateringmatcher. Lokale Helden & Co vindt de food-ondernemer, plaatst de food-ondernemer bij de juiste organisatie en uiteindelijk faciliteren wij de food-ondernemer. Waarin faciliteren wij dan? Wij ontzorgen de food-ondernemer in opleidingen, banqueting, HACCP, kassa, bestelplatform, kennis en nog veel meer. Hierdoor kunnen onze Helden elke dag die gezonde en heerlijke lunch neerzetten waar iedereen van smult. Aangepast op de behoeften van elk persoon of bedrijf.

Onze ondernemers besteden aandacht, bekwaamheid, enthousiasme en gedrevenheid aan de lunch. Is dit het enige wat de food- ondernemers bijzonder maakt? Nee, onze Helden hebben een verantwoordelijkheid naar de gast en naar zichzelf. Dit zorgt voor een instelling waarin zij zich voor de volle 100% inzetten. Niet voor de 8 maar voor 10, daar gaan onze Helden voor. Dat maakt onze dienstverlening uniek binnen de bedrijfscatering. De X-factor is aanwezig bij al onze Helden en de flexibiliteit op de locaties.

Wat is er te smullen aan de ondernemers en Lokale Helden & Co?

Nee, dat zijn wij niet zelf, maar onze visie op de toekomst. Wij willen transparante-, kwaliteits- en duurzaam verantwoorde lunches aanbieden wat niet alleen beter is voor de gasten, maar ook voor de lokale omgeving en de maatschappij.

Wij hebben het graag over de koek eerlijker verdelen. Zowel voor jou als bedrijf, voor ons, als voor de ondernemer. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de ondernemer er als ondernemer ook echt op vooruit gaat en de risico’s zoveel mogelijk worden geminimaliseerd. Wij zorgen dan ook samen met de ondernemer, dat de ondernemer een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering, vrije dagen en een pensioenopbouw heeft. Daarnaast werken de Lokale Helden en Lokale Helden & Co volgens de Code Verantwoord Marktgedrag, volgens het Catering Cao en volgens de richtlijnen van de VOCC.

Aan de ene kant geeft Lokale Helden & Co (startende) ondernemers de kans om het te gaan maken in de catering en aan de andere kant creëren zij zo een dynamische omgeving voor bedrijven waar ieder lunch concept uniek is. Of een ondernemer nu al een eigen concept heeft of graag ondernemer wilt worden. Het doel is dan ook om bedrijfscatering te gaan veranderen in bedrijfshoreca.

Onze volledige toegevoegde waarde start dus pas zodra er een match is. Bij bedrijfscatering komt er nu eenmaal veel kijken. Wij ontzorgen de ondernemer met alle processen die er zijn om dagelijks, die gezonde en heerlijke lunch neer te zetten.

Lokale Helden & Co staat voor innovatie en verandering binnen de bedrijfscatering. Wellicht is jouw organisatie hiernaar opzoek! Heeft ons concept jou nu aangesproken? Kijk dan voor nog meer informatie op onze website en deel dit met collega’s, vrienden, familie of buren! Wij zouden dit enorm waarderen!

 

“First we eat, then we do everything else.” -M.F.K. Fisher

 

Deel dit artikel via Facebook

Balk onder