Balk boven
Balk boven resp

De cateringmatcher

Full full full plaatje 1920 x 800px

De cateringmatcher: het verbindingsstuk tussen ondernemer en opdrachtgever

De cateringmatcher kan het best omschreven worden als een tool, waarmee jij kan aangeven wat jij belangrijk vindt aan de lunch. De cateringmatcher is gebouwd voor de food- ondernemer en de opdrachtgever. In drie stappen is de cateringmatcher al ingevuld en is jouw eigen lunchprofiel aangemaakt! Wij houden het graag simpel!

Aan de hand van verschillende keuzes die worden voorgelegd is het de bedoeling dat de opdrachtgever een keuze maakt uit de twee mogelijkheden wat hij of zij het belangrijkst vindt. Door het invullen van deze gegevens kan het matchen gaan beginnen en wordt de juiste food-ondernemer gekoppeld. Het is bijna net als daten. Vervolgens wordt door een aantal stellingen waarin weer een keuze moet worden gemaakt de huidige situatie beschreven. Dit geeft een beter beeld waar jij op dit moment staat met jouw organisatie binnen duurzaamheid en vitaliteit. Et voilà jouw hoogstpersoonlijke eigen lunchprofiel is aangemaakt.

De food-ondernemer kan de cateringmatcher gebruiken voor het invullen van zijn of haar catering profiel. Hierdoor zijn zij beter te vinden en te koppelen aan de juiste organisatie. Ook omschrijft het de food-ondernemer. Wat zijn de specialiteiten, wat vindt de ondernemer zelf belangrijk en hoe duurzaam is de food-ondernemer. Dit zijn allerlei dingen die duidelijk worden na het invullen van de cateringmatcher.

De cateringmatcher is de ideale manier om erachter komen waar jij als opdrachtgever precies naar zoekt en voor de food-ondernemer is de cateringmatcher de manier om iedereen te laten wie jij bent. De keuzes die maak jij, de juiste match verzorgen wij!

 

Link naar de cateringmatcher!

 

 

Balk onder