Balk boven
Balk boven resp

Dag van de Ondernemer

Full templatedagvanondernemers

Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. 


MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.


Daarom heeft MKB-Nederland vanaf 2016 elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. In 2017 vieren wij de tweede Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november. Het is de bedoeling dat de dag bijdraagt aan een positiever imago van zelfstandig ondernemerschap.


Daarom wilt Lokale Helden & Co vandaag aandacht vragen voor alle Lokale Helden! Zij zijn ieder uniek, omdat zij stuk voor stuk op een andere manier een passie hebben met eten en drinken. Dit is dan ook terug te zien in het eindresultaat. Elke foodondernemer heeft zijn of haar eigen concept en is hier (terecht) trots op en straalt dit ook uit naar de buitenwereld. Lokale Helden & Co kan dit dan ook alleen maar aanmoedigen!

Balk onder