Balk boven
Balk boven resp

Brabantse Helden in de spotlight!

Full spotlight 02 1920 x 800px

Brabantse Helden in de spotlight! Niet één, maar twee dames op zoek naar een bedrijf!

 

Eens in de zoveel tijd zetten wij de Lokale Helden extra in de spotlight! We starten gelijk goed met niet één, maar twee Brabantse Helden. Nou zijn deze twee dames op Brabant zo trots als een Fries. Met de gezelligheid en gemoedelijkheid zit het dus wel goed, maar wat kunnen deze twee helden als ondernemers betekenen voor jouw bedrijfsrestaurant?

 

Oké ze hebben één belangrijke voorwaarde: met carnaval zijn ze er niet. Maar alle andere dagen dat ze er zijn gaan ze de meest heerlijke en verse maaltijden neerzetten met een bourgondische toon. Vers is gewoon erg belangrijk, maar ze willen ook de verspilling tot een minimum beperken. Ze zijn naast erg sociaal ook heel erg flexibel en willen vooral samen elke dag bijzonder maken. Of het nu gaat om de lunch, belangrijke diners of een evenement, het kan allemaal (behalve dan met carnaval). Gelukkig is Lokale Helden & Co er voor om te zorgen dat ook dan de catering gewoon doorgaat.

 

De dames zijn onafscheidelijk en willen de locatie dan ook samen gaan runnen. Sinds 1983 werken ze al samen en sindsdien hebben ze veel kennis en ervaring opgedaan in de catering. Ze weten dus van wanten en zijn nu klaar om zelf ondernemer te worden. Samen met & Co die zorgt voor de juiste support en dat zij zich kunnen focussen op de daadwerkelijke catering.

 

En nu? Wij zijn fan en hopen dan ook een locatie voor ze te vinden. Een echt Brabants bedrijf dat staat te trappelen om deze unieke samenstelling in huis te halen en daarmee het bedrijfsrestaurant echt bijzonder te maken. Het liefst een beetje in de buurt van Den Bosch natuurlijk. Een bedrijf dat gelooft dat bedrijfscatering meer is dan het broodje kaas en kiest voor de persoonlijkheid van de mensen in het restaurant. Het bedrijfsrestaurant zorgt voor ontspanning en de Brabantse Helden zorgen voor de glimlach.

 

Meer weten? Of wil je dat deze dames gezellig een keer op visite komen? Kom in contact via alwin.christianen@lokalehelden.nl of via 06 538 07 282

 

Brabantse Lokale Helden

Balk onder