Balk boven
Balk boven resp

Jouw lunchprofiel

Wat is jouw lunchprofiel? 

Hoe zou jij willen lunchen? Of hoe zouden jouw collega’s willen lunchen? Wie past er eigenlijk het beste bij jouw organisatie? Wat vind ik nou echt belangrijk? En hoe belangrijk vind ik bepaalde onderwerpen als ik een keuze moet maken? 

Moet het fair trade zijn of hou je het liever lokaal? Hecht je meer belang aan gezonde voeding of aan een gezellige sfeer? En … hoe zit dat eigenlijk bij jouw collega’s? 

Vraag een cateraar tegenwoordig of hij of zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vindt en de kans is zeer groot dat alle cateraars deze vraag met ‘ja’ zullen beantwoorden. Hetzelfde als je ze vraagt of ze de producten lokaal kunnen halen, of ze vitaliteit belangrijk vinden of dat ze flexibel zijn naar de wensen die gesteld worden. Maar hoe belangrijk vinden ze het echt? En welke cateraar past dan het beste bij jouw organisatie? 

Hoe maatschappelijk verantwoord lunch jij nu eigenlijk? Hoe gezond lunchen jij en jouw collega’s? En wat gaat het eigenlijk kosten om de lunch te gaan invullen?

Lokale Helden & Co heeft daar een zeer handige tool voor ontwikkeld: Jouw lunchprofiel?. Je kunt ‘m zelf invullen, maar je kunt het ook als een enquête uitzetten naar jouw collega’s.

In drie simpel stappen creëer je je eigen lunchprofiel en weet je waar jouw behoeftes liggen. Aan de hand van de uitkomsten krijg je dus een vrij helder beeld van jouw profiel (en/of dat van jouw collega’s). De uiteindelijke keuze welke Lokale Held het meeste bij jou past wordt op deze manier wel heel erg makkelijk.

 

Start de Cateringmatcher

Creëert jouw lunchprofiel

Start de cateringmatcher


E-mailadres
Balk onder