Balk boven
Balk boven resp

Ik zoek een held

Jij bent opzoek naar een bedrijfscateraar of andere oplossing die dagelijks de lunch en alles eromheen kan verzorgen. Een oplossing die weer echt lokaal ondernemerschap en passie gaat terugbrengen in het restaurant.

Uiteraard moet die cateraar passen bij jouw eisen en wensen en die van jouw bedrijf. Het moet aansluiten op de wensen op het gebied van assortiment, flexibiliteit, gezondheid en de wens om ook een maatschappelijk verantwoorde oplossing neer te zetten. Daarnaast moet de lunch vooral ook erg lekker zijn!

Je houdt niet van eten uit potjes of van on-transparante toestanden. Je wilt iets bijzonders, dat inspeelt op beleving of jouw gasten willen iets eenvoudigs en simpel. Gaan jullie voor vers en lokaal of toch voor fair trade?

Wat de wens ook is, wij van Lokale Helden & Co denken graag mee en gaan graag samen opzoek naar de beste oplossing. Wij informeren je graag over de mogelijkheid om met onze Helden weer echt die passie en lokaal ondernemerschap terug te brengen in jouw restaurant en hiermee tot de perfecte oplossing te komen!

Wat is jouw lunchprofiel? Of die van je collega’s?

Lokale Helden & Co heeft daar een zeer handige tool voor ontwikkeld: De cateringmatcher. Je kunt ‘m zelf invullen, maar je kunt deze matcher ook als een enquête uitzetten naar jouw medewerkers.

In 3 simpele stappen en maximaal 3 minuten creëer je je eigen lunchprofiel en weet je waar jouw behoeftes liggen. Aan de hand van de uitkomsten krijg je dus een vrij helder beeld van jouw profiel (en/of dat van jouw medewerkers). De uiteindelijke keuze welke lokale held het meeste bij jou past wordt op deze manier wel heel erg makkelijk! Jouw cateringprofiel die precies zegt wat je belangrijk vindt, wie je bent, bij welke type ondernemer je past en wat je voor de bedrijfscatering zal gaan betalen.

Start de Cateringmatcher

Creëert jouw lunchprofiel

E-mailadres

Liever gelijk contact?

Registreer je hieronder

E-mailadres
Kies een wachtwoord
Herhaal je wachtwoord
Neem contact met mij op
Balk onder