Balk boven
Balk boven resp

Ik ben een held

Jij, als Held die jij bent, is opzoek naar uitdaging en wilt graag de bedrijfscatering in om daar iets moois neer te zetten. Je bent gedreven en opzoek naar de juiste beloning voor jouw inzet en passie.

Lokale Helden & Co zorgt dat jij kan ondernemen binnen de bedrijfscatering. Naast de match die wij maken, zorgen wij ervoor dat je van alle kennis en support wordt voorzien zodat jij je maximaal kan focussen op het beste resultaat. Wij doen dus vooral en veel faciliteren. Faciliteren met het zoeken naar een bedrijf, de backend zoals een kassa, HACCP, administratie tot de kennis en vervanging waar nodig is. Dit doen we via onze portal “onze digitale Toolbox” en samen met jou!

Er zijn twee type lokale ondernemers. Ondernemers die net beginnen. Dat kan iemand zijn met een idee of concept, maar misschien zelfs de persoon die al elke dag de lunch op een locatie draait. Een beloning dus, van medewerker naar ondernemer. Of horeca-ondernemers, food-truck ondernemers en lokale retailers. Zij hebben hun eigen bewezen concept en zij nemen die graag mee. Bedrijfscatering wordt bedrijfshoreca. Bedrijfscatering wordt bedrijfshoreca. Welke ondernemer ben jij?

Zo willen wij weer echt lokaal ondernemerschap en passie terugbrengen in de catering en de drempel tussen horeca, ambacht en bedrijfscatering verkleinen. We willen één ondernemer op één locatie die verantwoordelijk is voor het concept en zijn producten en passie hier kan neerzetten.

Ben jij die food-ondernemer? Dan komen wij graag met je in contact. Klik hieronder op registreren en maak je profiel compleet!

Start de Cateringmatcher

Creëert jouw lunchprofiel

Start de cateringmatcher


E-mailadres

Start de Cateringmatcher

Creëert jouw lunchprofiel

E-mailadres

Aanmelden als ondernemer?

Meld je hieronder aan

E-mailadres
Kies een wachtwoord
Herhaal je wachtwoord
Neem contact met mij op
Balk onder