Balk boven
Balk boven resp

De Lokale Helden

De lokale helden

Vanuit onze ervaring zien wij in onze markt verschillende types lokale ondernemers en cateraars. Iedereen is uniek en ieder heeft zijn eigen wensen en manier van werken. Wij zien echter ook overeenkomsten en daaraan gekoppeld bepaalde eigenschappen.

Wij onderscheiden daarom tien verschillende types lokale food-ondernemers. Van gezonde en flexibele ondernemers tot high-end en traditionele ondernemers. Iedereen heeft een uniek profiel.

Of je nu elke dag op kantoor zit, in de horeca werkt of een professionele sporter bent. Iedereen heeft, in zekere mate, iets met eten en drinken en daarin specifieke wensen en behoeften.

Misschien moet het voor jou fair trade zijn of hou je het liever lokaal? Hecht je meer belang aan gezonde voeding of aan een gezellige sfeer?

Klik hiernaast op ‘bekijk’ en een type ondernemer om te zien wat voor deze ondernemer belangrijk is en bij welke organisaties dit het beste past.

Welke type Held past bij jou?

Ben jij benieuwd of het perfecte type ondernemer voor jouw bedrijf hier bij zit? Of deze persoon ideaal aansluit op jouw wensen en/of op die van jouw collega’s? Of wil je ons aanbod aan lokale ondernemers zien? In drie stappen maak je een eigen profiel aan, match je die met de ondernemers en krijg je nog veel meer informatie over jouw lunchprofiel. Of zet hem uit onder je collega’s om te zien of deze wensen gelijk aan die van jou zijn.”

GA NAAR DE CATERINGMATCHER

De Lokale Helden

Onze Lokale Helden zijn stuk voor stuk echte Helden die vanuit hun passie en gedrevenheid 100% voor je klaarstaan. Elk met hun eigen unieke vaardigheden en een vleugje eigenzinnigheid. Zij verzorgen dagelijks de lunch binnen een bedrijfsrestaurant en met onze ondersteuning brengen ze echte passie en ondernemerschap terug in de bedrijfscatering.

Het aanbod Lokale Helden

Wil je ons aanbod met Lokale Helden zien of wil je kennismaken met alle Lokale Helden in jouw omgeving? Zoek jij een Lokale Held ? Schrijf je dan vandaag nog geheel kosteloos en vrijblijvend in. Na persoonlijk contact kan je dan door ons volledige bestand bladeren, boordevol met passionele Helden. Uniek in hun verscheidenheid, maar allen professioneel met slechts één doel: 100% service en kwaliteit leveren, waarin de opdrachtgever 100% centraal staat!

Meld je aan als

IK BEN EEN HELD IK ZOEK EEN HELD

Liever direct contact? Dat kan uiteraard ook, bezoek hiervoor onze contactpagina:

CONTACT

Balk onder