Balk boven
Balk boven resp

Onze aanpak

De aanpak van Lokale Helden & Co

Wij regelen de ondernemer en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Van een offerte, opstart, tot aan elke dag dat de bedrijfscatering zal worden verzorgd. Wij weten wat er voor nodig is en samen met de ondernemer zijn wij Lokale Helden & Co. 

Lokale Helden & Co heeft een database, vol met passionele lokale food-ondernemers die zeer secuur hun profiel hebben samengesteld met daarin hun eigen expertise, vakmanschap, missie, visie en doelstellingen. Vervolgens vinden wij voor jou de ideale food-ondernemer waar jij naar opzoek bent. Zelfs als die nog niet in onze database staat!

Wij hebben twee type lokale food-ondernemers. Ondernemers die net beginnen. Dat kan iemand zijn met een idee of concept, maar misschien zelfs de persoon die al elke dag de lunch op een locatie draait. Een beloning dus, van medewerker naar ondernemer. Of horeca-ondernemers, food-truck ondernemers en lokale retailers. Zij hebben hun eigen bewezen concept en zij nemen die graag mee. Bedrijfscatering wordt bedrijfshoreca.

Onze volledige toegevoegde waarde start echter pas zodra er een match is. Bij bedrijfscatering komt er nu eenmaal veel kijken. Wij ontzorgen de ondernemer met alle processen die er zijn om dagelijks die gezonde en heerlijke lunch neer te zetten.

Van de opstart, online administratie, HACCP, tot een gezondheidsindex tool en recepturen database: het zit allemaal in het pakket!

 

MISSIE

Wij ondersteunen passievolle lokale ondernemers die actief zijn of willen zijn in de zakelijke markt. De zakelijke markt die behoefte heeft aan een creatieve, verse en ondernemende invulling van lekker en gezond eten en drinken.

 

VISIE

Als je als organisatie maximaal invulling wil geven aan lekker eten en drinken, dan hoort daar een passievolle, ondernemende en food & servicegerichte food ondernemer bij. Een echte smaakvolle ‘lokale held of helden’. Een held is iemand die het ‘lef’ heeft om het elke dag opnieuw, met passie en ondernemerschap, het beste uit zichzelf te halen om daarmee de verwachting van zijn gasten te overtreffen. 

 

Interessant? Wij komen graag met je in contact

Contact 

Balk onder