Balk boven
Balk boven resp

De software

De meerwaarde van "& Co", onze eigen software

Lokale Helden & Co brengt niet alleen de juiste partijen bij elkaar, Lokale Helden & Co biedt de food-ondernemer en organisatie ook een kist vol gereedschap. Onze portal die de bedrijfslunch en het dagelijkse leven een stuk aangenamer maakt.

De digitale portal

Wij stellen namelijk deze unieke digitale portal ter beschikking die een ruim scala aan mogelijkheden biedt. Van online administratie, waarbij alle relevante managementinformatie 24 uur per dag beschikbaar is, tot een unieke gezondheidsindex tool en recepturen database: het zit allemaal in het pakket! Alles voor een perfecte bedrijfslunch en natuurlijk ook de extra activiteiten.

Los van het "verbindingselement" betekent Lokale Helden & Co dus nog veel meer. De portal zorgt voor inspiratie, informatie en snelheid in processen en werkt mee aan het doel om de allerbeste lunch te verzorgen.

Waarom is digitalisering zo belangrijk? Hoe beter we onze processen kunnen stroomlijnen en automatiseren, hoe meer tijd er aan de lunch kan worden besteed en hoe efficiënter iedereen kan werken.

Geautomatiseerde processen

Maar wat hebben we dan precies geautomatiseerd? Om te beginnen alle processen die bij bedrijfscatering komen kijken. Van kassa, tot het bestellen van extra services, tot en met de opleidingen voor de lokale ondernemers en medewerkers. Zo’n volledig geautomatiseerd proces ziet er dan zo uit:

Afbeelding Portal Lokale Helden & Co

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van de Portal? Wat de mogelijkheden zijn voor het restaurant binnen jouw bedrijf? Alwin Christianen vertelt jou er graag meer over via  06 538 07 282 of alwin.christianen@lokalehelden.

Balk onder