Balk boven
Balk boven resp

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering wordt bedrijfshoreca 

De wereld verandert. Waren we vroeger al tevreden als er vanuit het bedrijf een simpele lunch werd geregeld, tegenwoordig willen we steeds meer. Aan de wijze waarop de lunch tot stand komt worden steeds meer eisen gesteld. Het moet namelijk maatschappelijk verantwoord zijn, de lunch moet gezond zijn en het liefst vers en lokaal.

Cateren wordt ondernemen. Niet meer dat broodje kaas in de kantine, maar een gezonde en verrassende maaltijd in een gezellige ontspannen ambiance waarbij servicegerichtheid een belangrijke rol speelt.

Een ontwikkeling die wij van harte ondersteunen en toejuichen, maar het proces dat doorlopen moet worden om de lunchvoorziening op een goede en verantwoorde manier uit te besteden is hierdoor wel veel gecompliceerder geworden.

Je kan er van verzekerd zijn dat deze Held door ons voorzien wordt van alle kennis, support en (administratieve) processen zodat de ondernemer zich maximaal kan focussen op de gast- en servicegerichtheid die je van een Held mag verwachten!

 

Jouw lunchprofiel

Je bedrijfsrestaurant uitbesteden. Maar hoe en aan wie? Welke eisen moet ik stellen? Wat mag ik verwachten en welke kosten zijn er mee gemoeid? Het klinkt als een ingewikkeld proces, maar dankzij onze support dat wij jou bieden valt dat reuze mee!

Zoek je een ondernemer? Of ben jij die volgende ondernemer? Dan is het matchen iets voor jou! Klik op “Ik zoek een Held” of “Ik ben een Held” en start vandaag! Toch liever persoonlijk contact? Bezoek dan onze contactpagina.

Ik zoek een held  Ik ben een held

Balk onder